Overlock

Overlock

Overlock giver dit tæppe et enkelt og flot design, som tilføre det mange muligheder for implementering i både boligen, båden eller campingvognen.

Derudover er det kun fantasien der sætter grænser for hvilken kantfarve lige netop dit tæppe skal besidde, da vi har et væld af farver i vores sortiment.

En overlock kant afsluttes på tæppet med en garnkant på ca. 12 mm. 

Mini overlock

Mini overlock er et resultat af en kundes ønske, som vi ved at tænke ud af boksen kunne imødekomme.

En kunde kom nemlig til os med det ønske, om at få en mindre kant på sine tæpper end hvad en alm. overlock tilbyder. Vi gik derfor i tænkeboks, og resultatet blev til en mindre overlock, også kaldet mini overlock. 

Mini overlock er kun 9 mm bred. Det lyder ikke som den store forskel, men de 3 mm gør faktisk en væsentlig forskel, specielt på tæpper med lang luv – se selv forskellen på billedet.

En mini overlock giver både en mindre markant kant, men også et mere elegant karaktertræk.

Overlock på håndvævede tæpper

Håndvævede tæpper er sin helt egen, med det ment at de let kan skifte facon ved kantning eller ligefrem trevler op ved skæring.

Derfor har vi som de eneste i Danmark, fundet frem til en speciel metode der har givet os evnen til at håndtere håndvævede tæpper. Vores metode gør, at tæpperne beholder deres facon og får den ønskede størrelse.

Fordelen ved overlock er, at man ikke behøver at lade sig begrænse, da man kan benytte, hvilket som helst tæppe.

Tæpper til båd, bil og autocamper

Vi kender det alle, man har en lækker båd, bil eller autocamper, men tæpperne ser lidt triste og slidte ud – det kan vi hjælpe jer med.

I kan vælge selv at skære tæppet ud, hvorefter vi overlocker det eller i kan medbringe et nyt tæppe der passer i jeres smag, hvorefter vi skærer tæpperne ud efter de gamle og overlocker kanten med den farve, som du ønsker.

Mulighederne er mange – begrænsningerne er få.

Frynser

Er dine frynser blevet slidte eller trænger dit tæppe bare til et nyt karaktertræk? 

Så kan vi tilbyde at skære de gamle frynser af og erstatte dem med en overlock i en matchende farve til tæppet. Det giver tæppet et helt nyt liv, og det kan igen komme i sit rette element i boligen.