Om matti

Matti tæppekantning - traditionen føres videre

Vi skaber æstetiske karaktertræk på dit tæppe ved hjælp af tæppekantning, så det kommer til at fremstå som en smuk helhed i indretningen.

Matti tæppekantning er et gammelt firma som startede i 1989 i en kælder i Vejle. Op igennem årene er Matti vokset, og der er kommet flere forskellige tiltag til.

I 2020 overtog Sidsel og Stefan Matti tæppekantning og flyttede det til sit nuværende bosted i det sønderjyske – her bliver den stolte håndværksmæssige tradition ført videre, samtidig med at der også vægtes fornyelse.

Hurtig leveringstid og kvalitet i top

For os er det vigtigt at kvaliteten er i orden

Det er vigtigt for os at kvaliteten er i top – og vi strækker os langt for at finde den helt rigtige løsning der falder i din smag, og tilbyder gerne professionel hjælp og vejledning for at opnå det bedste resultat.

Når vi har lagt det sidste finish på dit tæppe, sørger vi for en hurtig og sikker levering hjem til dig.

 

En grøn fremtid

Vi tænker også på fremtiden

Der er ikke noget der ikke kan lade sig gøre – og vi besidder evnen til at tænke ud af boksen, så vi bedst muligt kan matche dit behov.

Vores vision er at have den absolut bedste service med den mest kompetente rådgivning. Vi vægter tillid og varetager kun opgaver, vi kan håndtere.

For os betyder det meget at vi også kan være grønne. Der er tænkt ned til mindste detalje med genbrug og udnyttelse af produktionen. Vi arbejder hver dag med forsat at blive mere bæredygtige og klimavenlige.